Midt i en krigssone… PTSD

I går kveld så jeg ett veldig bra program på nett TV. Som du vet så har jeg ikke TV i hus, om jeg hadde hatt det så hadde jeg ødelagt det, for jeg hater hele TV driten etter at de satt å lo av voldtekt i en film :-O (De er overgriper og hun som fødte meg!). Begge har brev og besøksforbud nå.

Det programmet jeg satt å så på fikk meg til å tenke på alle de barna som opplever krigen av overgrep. Krigen du ikke kan unslippe eller ha hvile fra slik som soldater har. Du vet rett å slett ikke når neste bombe eksploderer, og hver gang dør du, men du puster og lever enda! Du kan ikke rømme fra din egen kropp, den som han/hun har gjort det gale mot.

Som en voksen overlever er jeg fortsatt fastlåst i at de jeg møter på gaten er like mulige overgripere og gjøre som dem! Han voldtok meg, hun slo meg og ingen så noe som helst, ikke en gang når jeg sa det til dem. Kampen for å bli trodd på alene har vært ett PTSD tilfelle for meg. Har aldri i mitt liv forestilt meg at livet skulle bli slik.

Jeg går inn å ut av å være ett offer og en overlever, og ha det komplette normale livet. Det er PTSD…

Her er programmet jeg så:

Merket av krigen

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s