Justisministeren på riktig vei

Uforståelig at man skal ta så lang tid å komme på banen å snakke fornuft til unge gutter og mannfolk når det gjelder kvinnesyn og voldtekter. INGEN har rett til å ta seg til rette, man skal kommunisere verbalt og vite om man har lov til det man gjør eller ikke. Det gjelder også unge jenter og kvinner for den saks skyld, han må ikke glemme dem i debatten.

Les mer om det i Aftenposten.

Her er en sang som sang i mine ører da jeg leste på Aftenposten anngående denne saken:

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Music, Musikk, Offentlige saker. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Justisministeren på riktig vei

  1. Janne Helen sier:

    I know it wasn’t motivated by child abuse or incest. I have been raped as an adult too. I was commenting the positiveness that the minister of the law and justice picked up and show his conserns about men raping women. He is also talking abut ethnic Norwegians, not just because of what have happend in Oslo by forigners. But this happens anywhere ANYWAY. Women get raped where they come from too. What would be prefered about this? … Yes send them back to where they come from at least, but make sure they get punished, the ones that do it and get caught. He want to prevent this from happening, talking with the men and young men about how to respect people on the street. I think that must be the first thing they should learn about when entering this country, and the consequences of such horrific acts. … I’ll wait and see what happens. It is one step in the right direction anyway.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s