50000 Barn

Onsdagens arrangement, appelen og lysstenningen ble avlyst da vi var så få som møtte opp på Piren. Vi samlet oss heller ved plakaten inne i senteret og henget opp hjertene med navnene våres på den. Jeg klarte å få sagt noen ord om hvorfor vi var samlet der den dagen. Jeg har sendt appelen som ble litt omskrevet til avisen og håper de vil trykke den.

Jeg håper jeg har klart å synlig gjøre det store problemet vi har i samfunnet, også at folk kan tenke over det. Jeg håper å arrangere flere slike arrangement i fremtiden. Disse barna vil ikke bli glemt. La oss hindre det fra å skje igjen, hvis vi alle våger å gjøre vår del med å snakke og se disse barna ❤

Tusen takk til de som våget å møte opp på onsdag og for at du skrev navnet ditt på plakaten ❤ Dette er alt for de misbrukte barna i Norge ❤

(Jeg vil poste appelen min her når den har vært på trykk i avisa).

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til 50000 Barn

 1. blomsten sier:

  BRA JOBBA!!!!!! *klem*

 2. Ida sier:

  Dæsken, bra jobba. Du er råtøff!!
  Jeg er imponert over hva du får til, du står virkelig på, og skal ha stor ære for det!

  Stooor klem

 3. Janne Helen sier:

  Takk blomsten og Ida ❤

  Jeg prøver bruke tida mi på noe konstruktivt i stedet for å begrave meg ned i dritten selv… Jeg har holdt ut sååå lenge! Han skal ikke få ødelegge meg, jeg ER STERKERE enn HAN 😛

  50000 er MANGE barn! 😦 Gråter for dem 😦 Jeg kan gjøre noe for dem med å vise at det går ann å få ett liv! At noen bryr seg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s