Tiden går raskere

Jeg er så glad for at jeg får til å arrangere dette neste onsdag kl 18.00 😀

Har vært å hengt opp plakater rundt om i byen for å spre budskapet og håper at folk begynner å tenke når de ser det og bli med å gå i opptoget, høre appellen min og telystenningen for de misbrukte barna ❤ Også klistre hjrtemerke med navnet sitt i på den store plakaten i senteret like ved ❤

Dette gjør jeg for de misbrukte barna, de 50000 alt for mange barna og de andre som blir misbrukt bare i Norge hvert år.

Dette gir meg noe nyttig å bruke tiden min på mens jeg er sykemeldt. Jeg har ikke valgt å være syk, dette er ett resultat av hva han gjorde mot meg gjennom alle de årene, og jeg har måttet begynne snakke om og bearbeide fortiden min så jeg kan være i stand til å ha ett levelig liv en gang i fremtiden… Tiden går da også raskere inntil rettsaken kommer opp for retten igjen i August. Han burde ha vært i fengsel allerede.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Tiden går raskere

 1. Janne Helen says:

  Yes this is my project alone. I got SMISO (senter against incest and sexual abuse), to sponsoring the posters I have hung up.

  So far 15 has said yes to join in on wednesday, I hope for at least 100, just have to wait and see who turns up.

 2. Delfinen says:

  Så flink du er som starter noe slikt! Det er ille å tenke på alle barna som blir misbrukt. 😦

  • Janne Helen says:

   Takk, jeg prøver å gjøre noe for å synlig gjøre det store antallet, det er sinnsykt høyt! … :-O Tenker på dem med gråten i hjertet, tårene ingen ser, men som bare jeg selv kjenner på…

 3. LilleVinkel says:

  Du gjør en kjempe jobb !! er myyyye selvhjelp i å gjøre noe for denne saken, å hjelpe andre er en god måte å komme videre på !!

  • Janne Helen says:

   Takk ❤ Jeg prøver bare gjøre noe! Det får tiden til å gå… Rettsrunde to venter til høsten… Komme videre? … Jeg lever livet hver dag og det innebærer at historien er der uansett hvordan man snur på det, lærer å leve med den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s