Tiden går raskere

Jeg er så glad for at jeg får til å arrangere dette neste onsdag kl 18.00 😀

Har vært å hengt opp plakater rundt om i byen for å spre budskapet og håper at folk begynner å tenke når de ser det og bli med å gå i opptoget, høre appellen min og telystenningen for de misbrukte barna ❤ Også klistre hjrtemerke med navnet sitt i på den store plakaten i senteret like ved ❤

Dette gjør jeg for de misbrukte barna, de 50000 alt for mange barna og de andre som blir misbrukt bare i Norge hvert år.

Dette gir meg noe nyttig å bruke tiden min på mens jeg er sykemeldt. Jeg har ikke valgt å være syk, dette er ett resultat av hva han gjorde mot meg gjennom alle de årene, og jeg har måttet begynne snakke om og bearbeide fortiden min så jeg kan være i stand til å ha ett levelig liv en gang i fremtiden… Tiden går da også raskere inntil rettsaken kommer opp for retten igjen i August. Han burde ha vært i fengsel allerede.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

5 svar til Tiden går raskere

 1. Janne Helen sier:

  Yes this is my project alone. I got SMISO (senter against incest and sexual abuse), to sponsoring the posters I have hung up.

  So far 15 has said yes to join in on wednesday, I hope for at least 100, just have to wait and see who turns up.

 2. Delfinen sier:

  Så flink du er som starter noe slikt! Det er ille å tenke på alle barna som blir misbrukt. 😦

  • Janne Helen sier:

   Takk, jeg prøver å gjøre noe for å synlig gjøre det store antallet, det er sinnsykt høyt! … :-O Tenker på dem med gråten i hjertet, tårene ingen ser, men som bare jeg selv kjenner på…

 3. LilleVinkel sier:

  Du gjør en kjempe jobb !! er myyyye selvhjelp i å gjøre noe for denne saken, å hjelpe andre er en god måte å komme videre på !!

  • Janne Helen sier:

   Takk ❤ Jeg prøver bare gjøre noe! Det får tiden til å gå… Rettsrunde to venter til høsten… Komme videre? … Jeg lever livet hver dag og det innebærer at historien er der uansett hvordan man snur på det, lærer å leve med den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s