Holder ett arrangement i byyn’

Jeg bestemte meg for at jeg måtte gjøre noe etter det som kom frem i media om Frp. Og han Frp politikeren som kommenterte etter at jeg hadde vært på radio visste om de eksakte samme tingene om sitt eget parti som jeg hadde opplevd i oppveksten :-O Og gjorde akkuratt som de rundt meg gjorde…

Jeg har klart å fått oversikt og de nødvendige tillatelsene til å arrangere dette og offentlig gjort det 😀 Gjennom FB gruppen og det opprettede arrangementet kan mennesker fortelle at de blir med 😀 Jeg er så spent på dette prosjektet og håper å skape mer synlig gjøring for folk hva som foregår bak lukkede dører og kan være med å hindre at dette skal skje igjen.

Jeg tror på det å fortelle og forklare barnet ditt så tidlig så mulig at de har rett til å eie kroppen og tankene sine selv. Og ingen har lov til å skade deg hverken fysisk, eller deg selv og ikke fortelle om det. Vonde hemmeligheter er ikke lov å ha. Ting som skremmer dem og får dem til å føle seg utrygg må snakkes om og stoppes fra å skje igjen. Barn har en rett til å føle seg trygg ❤

Arrangementet heter "50000 barn blir hvert år seksuelt misbrukt. Det er 50000 for mange". Onsdag 13.04.2011 kl 18.00 oppmøte ved Piren i Kristiansund. Derfra går vi opp mot sykehuset og ned til havna og ender opp ved Piren igjen, der jeg vil holde en liten appell. Så skal vi tenne telys, og deretter inne på senteret er det en stor plakat som alle kan skrive navnet sitt på fargerike hjerter å klistre på plakaten. Dette for å synlig gjøre at det bare i Norge alene er så mange som 50000 barn som lider!!! :-O Det skjer over alt og vi må alle ta ansvar for det! Jeg håper at du vil delta om du har muligheten til det ❤ Plakaten blir hengende ut April så om du ikke er med på selve dagen kan du fortsatt henge hjertelapp med navnet på plakaten.

Jeg har fått SMISO Møre og Romsdal med på laget for å arrangere dette. Tusen takk til dem og alle som blir med ❤

For en bedre fremtid for alle barn ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Holder ett arrangement i byyn’

  1. Astrid says:

    Godt sagt og godt gjordt, Janne Helen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s