Vært syk… Har en plan…

Jeg ble veldig stresset sist helg av saken som kom opp i media anngående den politikeren i Frp. Jeg var så stresset at jeg ble syk av det. Jeg endte opp helt på sykehuset med mage smerter, rygg smerter og blod i avføringen. Det var ett visst antall leger som undersøkte meg… Var en kaos pasient på grunn av opplevelsene fra overgrepene… Hadde vansker med å slappe av, så når de presset på magen min gjorde det vondt overalt :-S Jeg prøvde å roe meg ned og konsentere meg å puste og føle… Jeg måtte også avstå fra en undersøkelse på grunn av overgrepene. Jeg var redd, ikke fikk jeg drikke eller spise på ett døgn i tilfelle en operasjon, men heldigvis så fikk jeg frokost den påfølgende morgenen og ble skrevet ut. … Men å vente 2 timer på en drosje som tar mindre enn 5 minutter å kjøre :-S Var nære på jeg skrev meg selv inn igjen etter å ha sittet å ventet så lenge på de stolene…

Jeg har vært hjemme å hvilt meg til fredag da jeg endelig fikk gå meg tur i frisk luft igjen 😀 Etter å ha sett på den blåe himmelen og solen skinne å være innepasient, ja da var det herlig å få være ute i det fri igjen 😀 … Håper på en lignende følelse vil dukke opp i meg den dagen HAN VIRKELIG sitter i fengsel.

I mellomtiden så har jeg rukket kommet opp med en plan som jeg håper vil ta helt av og etterlate ett spor i historien ❤ Jeg vil komme tilbake til dette når jeg har fått alle de nødvendige tillatelsene … 😀

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Vært syk… Har en plan…

  1. oliviasliv says:

    huff, så bra at du er bedre igjen!! lykke til med denne planen din,nysgjerrig på hva den er 😉 håper du vil skrive om den etter hvert da!! ønsker deg en fin uke!!

    Olivia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s