Vært syk… Har en plan…

Jeg ble veldig stresset sist helg av saken som kom opp i media anngående den politikeren i Frp. Jeg var så stresset at jeg ble syk av det. Jeg endte opp helt på sykehuset med mage smerter, rygg smerter og blod i avføringen. Det var ett visst antall leger som undersøkte meg… Var en kaos pasient på grunn av opplevelsene fra overgrepene… Hadde vansker med å slappe av, så når de presset på magen min gjorde det vondt overalt :-S Jeg prøvde å roe meg ned og konsentere meg å puste og føle… Jeg måtte også avstå fra en undersøkelse på grunn av overgrepene. Jeg var redd, ikke fikk jeg drikke eller spise på ett døgn i tilfelle en operasjon, men heldigvis så fikk jeg frokost den påfølgende morgenen og ble skrevet ut. … Men å vente 2 timer på en drosje som tar mindre enn 5 minutter å kjøre :-S Var nære på jeg skrev meg selv inn igjen etter å ha sittet å ventet så lenge på de stolene…

Jeg har vært hjemme å hvilt meg til fredag da jeg endelig fikk gå meg tur i frisk luft igjen 😀 Etter å ha sett på den blåe himmelen og solen skinne å være innepasient, ja da var det herlig å få være ute i det fri igjen 😀 … Håper på en lignende følelse vil dukke opp i meg den dagen HAN VIRKELIG sitter i fengsel.

I mellomtiden så har jeg rukket kommet opp med en plan som jeg håper vil ta helt av og etterlate ett spor i historien ❤ Jeg vil komme tilbake til dette når jeg har fått alle de nødvendige tillatelsene … 😀

Advertisements

About Jane Helen

39 year old. In a relationship. Have a 14 yr old son. Got MS.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Vært syk… Har en plan…

  1. oliviasliv says:

    huff, så bra at du er bedre igjen!! lykke til med denne planen din,nysgjerrig på hva den er 😉 håper du vil skrive om den etter hvert da!! ønsker deg en fin uke!!

    Olivia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s