Anmeldelse og kontakt med politiet… Frp…

Når man tar det steget å anmelder en overgriper så gjør man det ikke enkelt for noen. Men når de klager på lite ressursser så spørr jeg. Hvordan kunne de avhøre en person som skulle bli tatt inn til avhør og konfrontert med det jeg skulle si i mitt avhør, før de avhørte meg? … Er dette effektivt? Hadde ikke misbrukt meg selv, det var de som plasserte meg i badekaret å SÅ selv hva han holdt PÅ med og LOT han fortsette jeg sa da IFRA… Fornektelse… Les også om mine svikere.

Frp jobber med samme normene som DE gjorde, altså “DE” var mine foreldre. Frp er med å skal bestemme lover å regler i Norge, men når Sandberg sitter å kommenterer til “Karina” saken, og får spørsmålet, “Hva er det som skjer i samfunnet, hvordan kan slikt foregå uten at noen stopper det, over så lang tid også?” … Nå har han selv gått i baret og hvisst om det som har skjedd, og det med god sammvittighet sa han dette til kommentar til det jeg sa på P4 17.30 15 Nov: 2010…

“Offrene nærmest er glemt, synest det er uhyggelig betenkelig i forhold til rettsikkerheten.”

… Hadde han tenkt å følge opp dette i forhold innad i sitt eget parti? … MEGET betenkelig! Hva med offrene der?

Les om det i VG.

… Jeg kan legge til at som student I Lillehammer så var jeg inne på politihuset ett par ganger, men kom ikke i tale med noen, for første gangen satt jeg å ventet at en politimann skulle snakke med meg, men kom aldri å jeg måtte heller komme tilbake. Dagen etter så satt jeg noen timer, men når det var kaldt på poltihuset og jeg satt å frøs og ingen syntest å bry seg gikk jeg. Det ble bare fortsatt slik…

Men INGEN kan påstå at jeg ikke hadde sagt noe, eller prøvd si noe eller få slutt på det for det gjorde jeg. Jeg satte til å med blyantspissen oppi rompa hans en gang uten at han eller legen som tok ut blyantspissen tok affære…

ALT er ikke bare mitt ansvar oppi dette. Fordi mennesker rundt som fikk vite kunne godt støtte opp om å BLI med på politihuset å anmelde overgriper. Det skjedde ETTER at jeg uansett hadde bestemt meg for å anmelde han den uken han ble anmeldt.

I mitt tilfelle har hele samfunnet sviktet og fortsetter… Men jeg er IKKE alene å bli utsatt for incest, TENK hele 50000 barn under 18 år HVERT år er utsatt for seksuelle overgrep. PÅ tide at Norge våkner og prøver gjøre noe med DET!

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Offentlige saker. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s