Tanker…

Mange tanker som surrer rundt overgrepene… Som, Hvorfor lever jeg enda? Hvorfor har jeg ikke ikke gitt opp? Hva fikk meg til å overleve? “En bedre fremtid” …

Jeg begynte jo å kjempe, si ifra fra jeg var 4-5 år. Han plaget meg i badekaret, tok på meg. En plageånd en torturist som mine foreldre lot holde på! … Svik…

Jeg likte det ikke og heller ville jeg ikke at han skulle gjøre det. Han manipulerte seg vei for å få det han ville ved å skape redsel og angst i meg. Jeg knøt meg innvendig mens han holdt på, men kroppen var ellers avslappet. Han skulle ikke få røre inni meg. Fremtiden skulle bli bedre.

… Jeg prøvde jo si ifra, skaffe hjelp etc… Feile mennesker fortalte jeg det til! … Eller de gjorde hvertfall ingenting med det.

Nå kan noen rette det opp alt det vonde som har skjedd meg ved å tro at historien min er sann, og domstolen dømme han deretter!

Vennenne mine fra barndommen og tenårene visste ikke om hemmeligheten min før jeg ble separert i 2007 og senere skilt. Da kom alt frem i lyset. Ett stort sjokk og ikke rart de helt forstod alvoret. Jeg håper de har lært noe om mennesket. Jeg skjulte det jo, men der var tegn og mange har kommentert i ettertid at de stusset, men våget ikke si noe om det da. Det kunne ha utløst at det ble stoppet. Så om du er i tvil, våg å se, våg å bry deg og våg stoppe det! Det gikk alt for lang tid med meg og jeg var selv den som måtte våge.

Jeg har opplevd mange andre syke ting i livet også, som om overgrepene ikke var nok! … Nær døden, skulle vært død!

Zombietilstanden ble på en måte virkelig, fordi jeg var jo nesten død, kanskje var jeg det? Kua som landet oppå meg. Livet som gikk i revy som en bankende film i hodet mitt, kunne ikke drømmt det. Smertene i kroppen da hun reiste seg, og luft og blod som pompet rundt i kroppen min som milliarder av nåler. Ør og støl en god stund etterpå, kanskje noen ribbeinsbrudd.

Jeg lever enda, sterkt sjokkert og traumatisert. Livet går videre en dag om gangen ❤ Kan enda få en bedre fremtid ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tanker…

 1. Olivia says:

  du lever fordi du er sterk, fordi du er verdifull, fordi du fortjener et godt liv, og det jobber du hardt for, stå på Janne Helen!! heier på deg!! 🙂

  Klem
  Olivia

  • Janne Helen says:

   .. En glipp, skulle ha svart på denne for leeenge siden, beklager Olivia ❤

   Jobbingen tærer på kreftene, men har kommet langt på ett år. Tror nok det vil ta noen år med hardt arbeid med disse traumene :-S En dag av gangen ❤

   Klem tilbake til deg ❤

 2. fragile88 says:

  Signerer Olivia! Tenker på deg ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s