MR undersøkelse

Jeg var på MR undersøkelse tidligere denne uken av hodet mitt. Hadde også kontrast veske i blodet for bedre bilder, også måtte jeg forundringsvis skifte underlag midt i undersøkelsen.

Må vel bli vant til slike undersøkelser siden damen spurte meg hvofor jeg ikke hadde vært til flere undersøkesler siden jeg fikk diagnosen i 2007. Det var vel opp til legene, men jeg spurte jo om oppfølging uten å få det… Ikke før jeg fikk ett utbrudd til, og ble veldig urolig for det tok de meg inn til nye undersøkelser.

Jeg venter på flere avtaler på sykehuset og kanskje begynne å ta medisiner.

Jeg føler meg sliten og utslitt, men det kan også være på grunn av PTSD og de andre traumene i livet mitt.

Etter traume behandlingen har jeg begynt å komme mer i kontakt med meg selv og følsesene mine. MSen har fått meg til å bli både forvirret og bokstavelig talt frustrert! Jeg vet jo ikke hvordan alt dette egentlig skal følset ut som. Varmt eller kaldt, hardt eller mykt etc… Urettferdig!

Jeg har endelig begynt å motta bladet for oss som er utsatt for MS så jeg kan lære mer om sykdommen jeg må leve med resten av livet. Under lenker og om meg kan du finne mer informasjon om MS, om du vil vite mer om det.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to MR undersøkelse

 1. oliviasliv says:

  Du er sterk,det må du vite, du står i det,du har vel ikke noe annet valg men,du utviser en sånn kampvilje!! Kan forstå at det er utrolig tøft for deg og det er ikke rart at du føler deg sliten og utslitt!! Lykke til fremover, stå på,du er tøff-tøffere enn toget!! ❤

  • Janne Helen says:

   Jadet her må jeg bare stå i selv. Det er jo bare jeg som opplever det å være meg. Takk for fin kommentar ❤

   Liker forresten pigsvinet ditt 🙂 Skal skrive noe om mitt pigsvin en dag. Etter traume behandling kom jo det frem blandt mange andre ting.

 2. lillevinkel says:

  masse glad i deg ❤ sender deg en haug med klemmer!!!

 3. haaplos says:

  Sender en klem jeg ❤
  Du er sterk ❤

Comments are closed.