Hjemme igjen og fortsetter å kjempe…

Etter 10 uker med traume behandling er jeg totalt utslitt og sliten…

Jeg kan kjenne at det har hjulpet meg og forandret meg til det bedre. Det vil ta litt tid før jeg er tilbake i normalt gjenge igjen.

Velkommen hjem ble jeg møtt av snøstorm og en nydelig middag hos mine faddere 🙂 Deretter sendt tryggt hjem i en drosje. Jeg måtte få sett Hurtigruta komme inn havna igjen før jeg helt fikk den hjemme følelsen igjen ❤

Så hvor går veien videre herfra? … Jeg burde på ett eller annet vis fortsette kampen min for å få overgriperen min straffet hardere. Jeg kan IKKE la han slippe unna med det! 1 1/2 år for 19 år med tortur? … Kan noen forklare meg det slik at sinnet mitt kan forstå det? … Jeg spurte dette spørsmålet til norske politikere uten noe særlig respons, "vi er enig i at det var en lusestraff" (ikke helt riktig ordlyd, men at straffen var for lav ja). Og så hva kan de gjøre med det? … Forandre lov verket, få aktorene i sakene til å bruke lovboka til det fulle. Maks straffen han kan få er 15 år for sine lovovertredelser, og med innrømmelsen får han bare maks 10. Jeg spørr igjen, hvor mye mer skulle han ha fått lov til å misbrukt meg for å få maks straffen??? Om han likevel hadde drept meg (fortsatt mulig han er ikke fengslet enda…), ville han bare fått noen få år… Meningsløst! Hvordan kan noen slippe unna med slike forferdelige handlinger? Tortur av mennesker, tyveri av livet til noen og friheten deres. … Tristeste med hele saken er, jeg er ikke alene med å leve slik …

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s