På rømmen og kan ikke stoppe

Jeg har hatt denne følelsen av å være på rømmen siden overgrepene started da jeg var 4 år. Jeg er nå 31 og å være på rømmen hele livet sliter på meg. Jeg anmeldte han, håpet det ville stoppe opp, i det minste minske farten, men jeg føler det enda og jeg strever. Det sliter meg ut… Følest ut som jeg drar på en trailerlast, men det er en ting, det finnes ingen trailer der lenger. Han har brev og besøksforbud og han har innrømmet alt.

Så hvordan stopper jeg opp? Hvordan kutte meg løs fra ingenting som enda holder meg tilbake? … Jeg vet at det vil ta tid å helse så jeg må vel bare ta tiden til hjelp å heles… 27 år på rømmen er innmari lang tid… Jeg kan håpe det ikke vil ta 27 år til å slutte rømme :-O

Jeg håper at du forstår hva jeg snakker om. Å være på rømmen i tankene og i meg selv. Jeg ville ikke la ham stjele alt fra meg. Friheten min og retten til å sette mine egne grenser. Jeg må bygge det fra begynnelsen igjen… Sinne er forsvaret mitt og vil mest sannsynligvis forbli hos meg inntil jeg føler meg sikker nok.

(Skriv privat i kommentarboksen, om du vil kommentere uten at det blir offentliggjort).

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to På rømmen og kan ikke stoppe

  1. lillevinkel says:

    Jeg skjønner utrolig godt hva du mener…..jeg føler jeg er på rømmen, både fra andre og meg selv…det er slitsomt å aldri ha “puste pauser” underveis…..men en dag…daaa !

  2. Janne Helen says:

    Takk for svar, nå vet jeg at jeg ikke er helt alene ha det slik… Men du hvor slitsomt det er! Vil ha puste pauser… Sovepauser… Klemmer ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s