Føler meg halv igjen… Nytt avhør…

Idag mens vi hadde bevegelsesgruppe her på rehab fikk jeg oppleve det igjen, å føle meg halv i venstre siden denne gangen. Hele høyresiden i det øverste hudlaget har vært numment siden 2007, men nå følest det ikke som venstresiden ikke er der en gang :-S Prøver å stå på venstre siden, som å trå rett igjennom gulvet. Å lene meg over på den siden fikk meg til å føle at jeg skulle ramle ut i intet ett tomt rom. Det er MS sykdommen min som får meg til å føle meg slik. Her på rehab ville jeg jobbe med det å skulle få tak i følsesene mine igjen, men det forvirrer meg mer og mer. Vil jeg noensinne ha en sjanse å ha normalitet med følelsene mine? Vil denne sykdommen føre til at jeg blir enda mer forvirret? … Det er vel bare tiden som vil vise det som vanlig…

I morgen skal jeg i ett nytt avhør. I håp om at de kan klare få mer informasjon ut av noen av de personene som nektet å se og høre hva som skjedde rett foran nesen på dem. Prøve finne ut av hvorfor. Jeg vil nok bli helt utslitt, men ikke som sist da jeg lå å sov mesteparten av dagene en hel måned og følte meg som ett vrak i 8 måneder til :-S Ja avhør er tøffe saker å gå igjennom. Særlig de som har med det mest private og intense ting å gjøre… Jeg må enda klare være opplagt for en uke til her på rehab…

Jeg kunne ha trengt ett spa opphold for å få litt energi tilbake i kroppen, rehab har ladet ut batteriet mitt…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Føler meg halv igjen… Nytt avhør…

  1. Janne Helen says:

    Glad for at avhøret er ferdig og gjort for nå. Jeg vet jeg kan dra tilbake så mange ganger jeg vil til politiet om det skulle være noe mer å etterforske for dem. Jeg vil ikke gjøre det uten om at det er helt nødvendig og jeg tror at dette må være alt. Det værste har endelig fått komme ut og frem fra meg. Det kan ikke være noe mer nå… Signert og sendt til dem som skal avhøre de involverte personene.

Comments are closed.