MesAyah – Perfect World (Norsk)

Hvor mange lever livet sitt slik? Med tanke på at hvert år blir ca 50000 barn under 18 år bare i Norge alene utsatt for seksuelle overgrep! … Bryt stillheten og SNAKK for deg selv! Snakk om det for å drepe ondskapen! Du har rettigheter som alle andre, og bare DU kan kjempe for dine rettigheter!

Denne musikkvideoen er laget i samarbeid med SMI (Støttesenter mot incest), for å sette søkelyset på og drive mer med informasjonsarbeid om Incest i skoler og andre sammenhenger. For mer informasjon og hvordan støtte dette prosjektet se på spillesiden av videoen på youtube.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s