Følelser…

Jeg har ett mål om å komme nærmere meg selv og det innebærer også mine følelser… :-S

For det meste kommer sinnet til meg, men kan også lett misforståes med den fine linjen mellom sinne og redsel. Sinne vil være å foretrekke i den sammenhengen, for da kan jeg holde mennesker på avstand. Jeg ønsker ikke å ha noen nære meg. Hvis de er nærme meg så er de egeltlig ikke det, for jeg er allerde lang bortreist i disoasiasjonens verden. Hvis du vil ha meg fullt til stede må du være klar for kamp! Det lover jeg deg, over mitt lik om du kommer nærme meg! … Bare spørr de som allerede har prøvd… Jeg kjemper med fysioterapauten min her på rehab. – Får deg en god latter, men seriøst i lengden vil det bli slitsomt for både deg og meg…

Jeg føler meg konstant lett deprimert, og har blitt diagnoisert med dystymi. Jeg fikk den diagnosen fra den sakyndige i rettsaken. PTSD er også en diagnose jeg har, den er både komplett og komplisert :-S

Jeg må arbeide hardt for å være glad, og det er ikke ofte jeg finner meg selv i å virkelig være glad med meg selv… Det hele har bare blitt hardt arbeid i stedet for at det kommer naturlig. … Jeg måtte late som for å overleve…

Strever med å gråte og føle naturlig medfølelse for mennesker… Jeg klandrer henne for alle de gangene hun gikk sin vei etter å ha slått meg og for å ikke ha vært der for trøst når jeg hadde det vondt. Hun lærte meg å ikke føle. … Jeg vil fortelle mine historier etterhvert… Og hun jeg snakker om her er min egen mor…

Jeg får virkelig hjelp her på rehab, takk til alle de menneskene som er rundt meg her ❤ De hjelper meg allesammen å føle og lar meg være meg.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Følelser…

  1. anne-helene says:

    ikke gi opp!!
    tenker på deg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s