Bloggen Min

Jeg vurderer å åpne opp bloggen min offentlig. For jeg har hatt en del forespørrelser om å gjøre det…

Dette vil bli en stor forandring for meg, ukjennte kan kommentere :-S Jeg vet jeg har vært vågal i å fortelle historien min så åpen i det offentlige rom. Kanskje mennesker trenger slik vågalhet for å hjelpe dem å bygge selvtillitt og kanskje forstå sannheten, at det er overgriper som børr skjelve i buksen sin og ikke den som har blitt misbrukt.

Hvis noen ønsker å fjerne kommentarer som du ikke ønsker skal leses i det offentlige rom så gir jeg deg 10 dager på å fjerne disse kommentarene. Jeg ønsker å takke for at du leser bloggen min og kommenterer, også håper jeg du vil fortsette å følge den ❤

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Janne Helen's liv og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s