Bloggen Min

Jeg vurderer å åpne opp bloggen min offentlig. For jeg har hatt en del forespørrelser om å gjøre det…

Dette vil bli en stor forandring for meg, ukjennte kan kommentere :-S Jeg vet jeg har vært vågal i å fortelle historien min så åpen i det offentlige rom. Kanskje mennesker trenger slik vågalhet for å hjelpe dem å bygge selvtillitt og kanskje forstå sannheten, at det er overgriper som børr skjelve i buksen sin og ikke den som har blitt misbrukt.

Hvis noen ønsker å fjerne kommentarer som du ikke ønsker skal leses i det offentlige rom så gir jeg deg 10 dager på å fjerne disse kommentarene. Jeg ønsker å takke for at du leser bloggen min og kommenterer, også håper jeg du vil fortsette å følge den ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s