Øyet som ser men ikke vil vite? …

Jeg har tenkt tilbake til alle disse gangene som jeg har fortalt om hvem som har gjort meg galt og hvordan. Hvordan kan noen nekte å se det skrevet: «Fatal Error i Hjernen har seksuelt misbrukt meg for mange år og brukt trusler om å drepe meg eller verre…» … Dette var tilbake til årene 2000 og 2003, og hvorfor ble jeg ikke fengslet for å ha navngitt ham offentlig på internett? … Eller å anmeldt han for den kriminelle handlingen han hadde gjort mot meg?

Folk spørr idag på bakgrunn av sakene som kommer frem i lyset med levende beviser gjennom syke bilder og til og med video opptak :-O «Hvorfor har det ikke blitt anmeldt før?» … Fordi folk nekter å tro på sannheten du forteller og våger ikke bry seg… Den eneste personen som har sagt unnskyld for at han ikke trodde på meg var minste broren min. Han er den største av alle mennesker der ute. Han hadde mot til å innrømme det ❤ … Jeg savner noen som skulle ha kommet frem og turt å sagt unnskyld for at de ikke våget å annmelde han før jeg gjorde det…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Janne Helen's liv, Musikk og merket med . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Øyet som ser men ikke vil vite? …

  1. Janne Helen sier:

    » Det er ikke noe som burde være annerledes, det er som det er, og i det øyeblikket vi har, ligger det en skatt og stirrer oss i øynene hvis vi velger å se den». Randi B. Noyes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s