Øyet som ser men ikke vil vite? …

Jeg har tenkt tilbake til alle disse gangene som jeg har fortalt om hvem som har gjort meg galt og hvordan. Hvordan kan noen nekte å se det skrevet: “Fatal Error i Hjernen har seksuelt misbrukt meg for mange år og brukt trusler om å drepe meg eller verre…” … Dette var tilbake til årene 2000 og 2003, og hvorfor ble jeg ikke fengslet for å ha navngitt ham offentlig på internett? … Eller å anmeldt han for den kriminelle handlingen han hadde gjort mot meg?

Folk spørr idag på bakgrunn av sakene som kommer frem i lyset med levende beviser gjennom syke bilder og til og med video opptak :-O “Hvorfor har det ikke blitt anmeldt før?” … Fordi folk nekter å tro på sannheten du forteller og våger ikke bry seg… Den eneste personen som har sagt unnskyld for at han ikke trodde på meg var minste broren min. Han er den største av alle mennesker der ute. Han hadde mot til å innrømme det ❤ … Jeg savner noen som skulle ha kommet frem og turt å sagt unnskyld for at de ikke våget å annmelde han før jeg gjorde det…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv, Musikk and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Øyet som ser men ikke vil vite? …

  1. Janne Helen says:

    ” Det er ikke noe som burde være annerledes, det er som det er, og i det øyeblikket vi har, ligger det en skatt og stirrer oss i øynene hvis vi velger å se den”. Randi B. Noyes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s