Hopper i det!

Nå skal jeg skrive noe jeg ikke har fått til å skrive om på bloggen min før… Om Overgrep… For å være på traumebehandling er hardt og man kommer ikke utenom det. Det er jo derfor jeg er her jeg er.

Disse minnenne fra barndommen, tidlig barndom til å med… Voldsomme smerter som kommer fra da det skjedde… Det jeg skal til å skrive vil skremme hodet av deg, (hvertfall er det ikke noe hverdagskost å lese om…) …

Det første som kommer er når jeg er i badekaret, han plager meg som besatt, tar på meg og forfølger meg i badekaret. Så begynner det å dukke opp noe rart i vannet, noe jeg kaller for æsjen, den lukter og ligner ikke på noe såpebobbler jeg hadde sett i vannet før heller, (finner ut av det ved å dæsje og plaske vannet for å lage bobbler av alle de flaskene som var på badet, ingen av dem lignet). Tenkte jo tanken han hadde en egen såpe, men ikke at den kom ut av tissen hans, æsj! … Når jeg begynte rømme ut av vannet før jeg var ferdig med å bade så plasserte mine foreldre meg oppi æsjvannet igjen :-O Hva var det de tenkte på? :-O

Når jeg er 6 år MÅ jeg dele seng/sovesofa skuffen med ham… Rommet mitt er til oppussing ved siden av mine foreldres, intil da hadde jeg bodd inne hos mine foreldre om natten. Han fortsetter plagingen og tar mer og mer på meg og begynner stikke fingrene inn oppi meg og gni kroppen sin mot min. Det svir i skrittet og enda kjenner jeg på de smertene der. Jeg prøver si ifra en gang hva han holder på med og river nesten klærne av henne, men han får fortsette sykheten inntil jeg på 7 årsdagen får eget rom alene.

På 11 årsadagen min etter at mine gjester hadde dratt hjem, kommer han å setter meg på sofaen oppe på videorommet, og holder meg fast… Det står halvtomme brusflasker og potetgull boller på bordet… han tar av meg buksen og vil ha av meg strømpebuksen også, da springer jeg bort, men han kommer etter meg og tar tak imeg igjenn og setter meg hardt ned i sofaen igjen… Han bruker tunge, fingrer og prøver presse tissen sin inni meg, det sprenger på og følest som det revner, sier ifra og han trekker seg unna… Etter det begynner han å bruke gjenstander for å utvide skjeden… Skrujern og hårbørste. Husker blodet på hårbørsten og hvordan det revner i underlivet. Også det stikker i rompa enda, har vansker for å sitte skikkelig på stoler av å til. Hun tok opp igjen børstene og skrujernet… Jeg kunne ikke si noe da, men hun så jo… Har vondt i underlivet det svir og etter de revnene… Fikk jo blærekatar en gang og stinkende utflod i trusen som hun kjøpte truseinnlegg for å ta unna det våte så det ikke ble vått igjennom til buksene… Mensen fikk jeg da jeg gikk i 6 kl…

Går å kjenner på alle disse smertene jeg hadde nå… De har jo vært fortrengt slik…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s