Har vært borte og er sliten…

En etterlengtet oppdatering fra livet mitt.

Jeg har vært veldig sliten etter avis artikkelen og radio programmet. … Er det enda…

Jeg har vært borte noen turer på Averøya ett par ganger og har hatt besøk her fra henne og andre venner. Sist uke var jeg med tanta mi på fars siden til hytta hennes. Hun har vært utsatt for det samme som meg i oppveksten.

Igår var jeg på sykehuset og fikk bekreftet at jeg har diagnosen MS… Jeg ble spurt om å lukke øynene og ta på nesen min og med venstrearmen slo e til munnen min i stedet for å ta på nesen… Å gå med lukkede øyner rett frem gikk bokstavelig talt rett vest :-O Må ta en ny MR underesøkelse, men først etter traumebehandling. Må kansje begynne ta medisiner…

Jeg har fått plass på Betania Malvik fra 3dje Januar til 11te Mars 😀 Endelig!

Jeg skal feire jul på Hotell i år. Sammen med gutten min 23 og 24, men blir på Hotellet fra 22 til 26. Det blir ett hotell i nærheten der de bor så jeg får se han lengst mulig 😀 Gleder meg!!! 😀

Håper alt står bra til med deg?

Ønsker deg en riktig God Jul ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , , , . Bookmark the permalink.