Dommen hans gjør meg S I N T ! ! !

Jeg er så S I N T ! ! ! På den lusne straffen han har fått! Han var likegyldig under vitnemålet sitt i rettsalen. Akkuratt som noen som helst kunne gå avsted å gjøre, og ALT han får er 1 1/2 år??? Noe er RIV RUSKE gærnt med det Norske lovsystemet! Noen som voldtar en EN gang får 3-4 år, mens når noen torturerer noen for livet får lusne 1 1/2 år :-O

Jeg vil ikke holde meg stille med DETTE! … Se meg skrike det høyt ut! … Jeg må bare finne bakke kontakten igjen… FØRST … komme over sjokket.

I det MINSTE trodde de på meg da 😀 Jippi endelig gjorde de det! … Men… straffen er en skam langt hinsides forstand! Noe er G Æ R N T !

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s