Jeg har gjort det :-)

Jeg klarte å svare på alle spørsmålene som ble spurt. Takket være en flink dommer som ba meg snakke sant fra begynnelsen av vitnemålet av. Jeg følte meg da trygg og klarte slappe av og sa alt jeg husket fra mitt ståsted i saken.

JEG GJORDE DET! Og jeg er SÅ stolt av meg selv og etter 24 år er det jammen på tide!!!

Han innrømmet nesten alt, men må vente en uke på at han skal få dommen… Ventetiden er frustrerende, men han MÅ BLI FÅ DOM!!!  

Tusen takk for all støtten og de gode tankene, for det har helt sikkert vært med å fått meg til å klare det så bra som jeg gjorde det den dagen i rettsalen ❤  Tunge pust, noen tårer og noen pauser måtte taes, men jeg klarte meg bra ❤

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s