Jeg har gjort det :-)

Jeg klarte å svare på alle spørsmålene som ble spurt. Takket være en flink dommer som ba meg snakke sant fra begynnelsen av vitnemålet av. Jeg følte meg da trygg og klarte slappe av og sa alt jeg husket fra mitt ståsted i saken.

JEG GJORDE DET! Og jeg er SÅ stolt av meg selv og etter 24 år er det jammen på tide!!!

Han innrømmet nesten alt, men må vente en uke på at han skal få dommen… Ventetiden er frustrerende, men han MÅ BLI FÅ DOM!!!  

Tusen takk for all støtten og de gode tankene, for det har helt sikkert vært med å fått meg til å klare det så bra som jeg gjorde det den dagen i rettsalen ❤  Tunge pust, noen tårer og noen pauser måtte taes, men jeg klarte meg bra ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s