Hjemmelaget iskrem

Har prøvd lage det meste. Nå sitter jeg og nyyyter siste resten av vaniljeisen jeg laget for en tid tilbake. Men den smaker forunderlig nok med bacon innimellom… Må ha vært bacon i boksen før jeg brukte den til isen. Eller så må hønen som la de eggene jeg brukte ha hatt ekstremt god smak for gris for å lage den smakstilsettningen til eggene hun la. Heeh 🙂 … Skal hvertfall skaffe meg ny boks om jeg prøver lage is igjen også helst uten egg. Iskrem med bacon smak er ikke til å anbefale.

Advertisements

About Jane Helen

39 year old. In a relationship. Have a 14 yr old son. Got MS.
This entry was posted in Fra Janne Helens kjøkken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s