Hjemmelaget iskrem

Har prøvd lage det meste. Nå sitter jeg og nyyyter siste resten av vaniljeisen jeg laget for en tid tilbake. Men den smaker forunderlig nok med bacon innimellom… Må ha vært bacon i boksen før jeg brukte den til isen. Eller så må hønen som la de eggene jeg brukte ha hatt ekstremt god smak for gris for å lage den smakstilsettningen til eggene hun la. Heeh 🙂 … Skal hvertfall skaffe meg ny boks om jeg prøver lage is igjen også helst uten egg. Iskrem med bacon smak er ikke til å anbefale.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Fra Janne Helens kjøkken. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s