Hvordan har du det?

Jeg vil gi deg muligheten å si hvordan DU har det her ❤

Bare hvisst du vil dele, hvis du ikke vil skrive her så kan du sende meg en e-post ❤ Vit at jeg er her og bryr meg ❤

Klem fra, Janne Helen

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Hvordan har DU det - Spørsmål and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hvordan har du det?

 1. lillevinkel says:

  Hei ❤
  jeg har det vanskelig, kjempr med meg selv for å klare hverdagen her hjemme…har mange mennesker rundt med i psykiatrien som er der å støtter å hjelper meg…de gjør alt for at jeg ikke skal trenge innleggelse. jeg er glad for det, for dette er forferdelig vanskelig å kjempe seg igjennom. men man må jo…hva er alternativet liksom ?
  takk j-h for bloggen din, den er kjempebra !!

 2. Klem til deg lillevinkel ❤

  Så tøff du er som står i det og kjemper slik du gjør ❤ Jeg forstår at du er sliten og det er ikke så rart etter alt du har vært igjennom.

  Alternativer? … Finnes det noen av dem? Gi opp, legge seg ned, eller late som (men det funker bare en kort periode, så brister det… tilslutt har prøvd det), kjempe seg igjennom det er vel det enseste alternativet egentlig, men det gjør så vondt og man trenger pauser innimellom. Ikke at man gir opp, bare tar en liten puste pause.

  Takk du, jeg skriver bare slik jeg skriver. Om den er bra eller dårlig tenker jeg ikke så mye på. Takk for at du bruker tid å leser den hvertfall 🙂

  Klem til deg lillevinkel ❤ Fortsett å kjempe deg igjennom det ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s