Endelig noe fast :-)

Fra 15.09.2010
 
Nå har han ENDELIG fått en dugendes advokat og om 30 dager skal vi i Tingretten… Det skal bli SÅ bra å endelig bli ferdig med denne saken hvertfall…
 
Jeg er bare en smule sint på min hode doktor som kansellerer viktige timer for meg. Da drar jeg på SMISO i stedet. Har vært der idag for samtale også var vi på Atlanterhavsparken og så på fisker, krabber og pigviner Kult smilefjes
 
Har enda til gode å sy mine soveromsgardiner… Somle somle… Skal vaske i morgen også får jeg ta en sydag på fredagen. MÅ det… kan ikke ligge slik med åpne vinduer, gjør ikke noe for det er jo 3dje etasje da, og man kan ikke se så mye uten man har kikkert eller den spionbåten som kom ubedt inni stuen min sist kommer igjen da.
 
Jeg skal sove nå tror jeg, var oppe så tidlig da jeg dro til Smiso idag… Zzzz….
 
 
Har forrseten strikkemani enda, nå og da, må jo bli ferdig med den genseren… Skilpaddefarten har kommet for å bli kanjse? …
 
Ha en flott uke min venn Regnbue Håper at alt er bra med deg?
Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Janne Helen's liv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s