Endelig noe fast :-)

Fra 15.09.2010
 
Nå har han ENDELIG fått en dugendes advokat og om 30 dager skal vi i Tingretten… Det skal bli SÅ bra å endelig bli ferdig med denne saken hvertfall…
 
Jeg er bare en smule sint på min hode doktor som kansellerer viktige timer for meg. Da drar jeg på SMISO i stedet. Har vært der idag for samtale også var vi på Atlanterhavsparken og så på fisker, krabber og pigviner Kult smilefjes
 
Har enda til gode å sy mine soveromsgardiner… Somle somle… Skal vaske i morgen også får jeg ta en sydag på fredagen. MÅ det… kan ikke ligge slik med åpne vinduer, gjør ikke noe for det er jo 3dje etasje da, og man kan ikke se så mye uten man har kikkert eller den spionbåten som kom ubedt inni stuen min sist kommer igjen da.
 
Jeg skal sove nå tror jeg, var oppe så tidlig da jeg dro til Smiso idag… Zzzz….
 
 
Har forrseten strikkemani enda, nå og da, må jo bli ferdig med den genseren… Skilpaddefarten har kommet for å bli kanjse? …
 
Ha en flott uke min venn Regnbue Håper at alt er bra med deg?

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s