Brev Til Overgriper

Kjære overgriper…

Føler du deg støtt nå? Jeg håper du orker lese hele brevet jeg skal skrive til deg. Håper det vekker deg opp i alle fall. For det første ber jeg deg holde opp med det du gjør mot meg. Du gjør meg vondt, du skader meg, du er en tyv som stjeler livet mitt. SLUTT . Du må da tenke litt! Du vet det er galt det du gjør, så slutt med det du gjør med en eneste gang, leser du nå, tenker du nå? Forstår du meg? Jeg vil vekke deg opp, få deg til å forstå at du har ikke lov å tenke sånn om meg, ikke ta på meg sånn, gjøre sånt mot kroppen MIN! Du trenger hjelp så skaff deg det NÅ! Kom deg bort fra meg og slutt å torturere meg! SLIPP MEG FRI FRA FENGSEL!

Hvis du ikke vet hvor du skal gå så kan du snakke med legen din, politiet, betro deg til en venn eller en annen du stoler på. Bare skaff deg HJELP! Alt du trenger å gjøre er å slutte med du har gjort, fordi du får det ikke ugjort, men du kan forandre handlingene dine!

Jeg tilgir deg ikke, men jeg bryr meg. Håper at du kan våkne å bry deg også… Les diktet:

Jeg Ligger Der Bare…

 Jeg ligger der bare…
Snur meg så han
lettere får klærne av
Jeg nekter gjøre det selv
hans egen skitten jobb
Jeg vil jo ikke at han
skal gjøre det…
Noen ganger revner de
fine klærne i stykker
Gavene fra familien og venner
Han tar på meg
men kjenner det ikke
For jeg nekter å kjenne etter
jeg vil ikke kjenne det.
Jeg bare ligger der.
Når han går sier han det mest
styggeste utilgivelige
”unnskyld jeg mente det ikke…”
Hvorfor i hodet sier han noe sånt?
 
Det renner fra øynene
Smerten uutholdelig
Får jeg sove i natt?
Kommer han igjen?
Kan jeg låse døra?
Lever jeg i morgen?
Jeg ligger der bare…
Jeg vil skrike
Men ikke en lyd kommer ut
Jeg vil sove
men angsten sitter for dypt
Redselen og smerten
En som har vært utsatt for INCEST…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Helse og velvære. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s